lllELŐNYÖK

USI CULISANTE CU RIDICARE

O PERSPECTIVA NOUA CATRE LUME!

Aceasta gama, cu avantajele unice proprii, depaseste toate limitele, pentru ca permite manipularea cu usurinta chiar si a unei cercevele de 400 kg, deschizand calea catre natura. Aceste produse premium permit o latime maxima de deschidere si au o utilizare silentioasa datorita garniturilor speciale. Prevazute cu prag de trecere cu bariera termica, asigura confort maxim. Instalarea corecta si precisa a sistemului de culisare este realizata cu ajutorul sistemelor robotizate.

 
 
 

PROFILE LEMN BIG

 

Gama de produse culisante cu ridicare poate fi realizata din profilele de lemn de 92 mm, asigurand un efect natural si armonios.

Marele avantaj al usilor culisante din lemn este accea ca ofera caldura naturala, pe langa care pot fi complet personalizate.

Adaptati aspectul interior al usii culisante la mobilierul si designul interior, iar pentru partea exterioara, alegeti un stil in concordanta cu peisajul.

 
 
 

PROFILE LEMN-ALUMINIU

 

Utilizarea produselor din lemn-aluminiu este foarte populara in randul clientilor, deoarece solutiile sale profesionale satisfac perfect nevoile tuturor.

De aceea, multi oameni aleg usile culisante din lemn-aluminiu, avand suprafate de sticla spectaculos de mari si fiind disponibile in variante cross si cross flat.

Alegerea profilului depinde intotdeauna de gustul nostru si de caracteristicile unice ale casei noastre, dar calitatea de top este intotdeauna respectata.

emelotolo.jpg

RECOMANDARE

 

Prin aspectul sau special, captiveaza pe oricine: la cerere, pot fi aplicate elemente speciale, finisaje personalizate (pe suprafete din aluminiu si lemn) si se pot realiza cu usurinta chiar si imbinari sticla-sticla in unghi.

Alegeti dintre solutiile noastre cross flat, chiar si fara toc, pentru un aspect exclusivist. Acest lucru va permite sa va bucurati de o priveliste minunata pe tot parcursul anului, permitand contopirea cu natura. Datorita izolarii termice ingenioase, rezista, de asemenea, la diferente mari de temperatura, fara condens, astfel incat nu aveti altceva de facut decat sa va relaxati si sa va bucurati de panorama!

O adevarata improspatare spirituala pentru toti locuitorii casei!

et4.jpg

FARA COMPROMISURI

 

Utilizarea sistemelor culisante este o alegere preferata printre clientii de produse din lemn si lemn-aluminiu. Putem misca cu usurinta suprafete din sticla uriase si putem astfel trece de limita peretilor, casa noastra devenind una cu natura.

Chiar si atunci cand este inchisa ofera o priveliste frumoasa. Usa culisanta fara rama este acum disponibila si pe piata romaneasca prin Jankó Ablak, suprafata vitrata pana la tavan eliminand orice perturbare din campul nostru vizual.

Cu aceste usi culisante, casa Dvs ofera in fiecare zi experienta unei relaxari reale.

.

et-2.jpg

BUCURIA LUMINII

 

Usile noastre culisante moderne de ultima generatie ofera lumina casei Dvs datorita suprafetelor mari de sticla. Ele folosesc energia naturala pentru a umple fiecare colt al camerei cu energie, transformand casa intr-un camin al soarelui.

Lasa razele soarelui sa te bucure in viata ta de zi cu zi!

et-6.jpg

SOLUTII TEHNICE DE INALT GRAD

 

In cercevele se gasesc trei seturi de garnituri pentru o etansare optima. Vitrajul se caracterizeaza printr-un grad ridicat de izolare termica, care poate ajunge si la 0,5 W/2K. La cerere, vitrajul poate fi temperat, securizat sau de tip solar, reducand astfel cantitatea de caldura solara care intra in camera, mentinand un climat interior confortabil.

et-4.jpg

USURINTA IN UTILIZARE

 

Sistemul poate actiona  si  400 kg de vitraj cu ajutorul a patru carucioare, care functioneaza in tandem. Este simplu si sigur de utilizat. Exista mai multe tipuri de manere pentru a va ajuta sa gasiti cea mai confortabila si mai convenabila solutie. Datorita echiparii cu feronerie speciala, culisarea va fi o experienta uimitoare.

et-3.jpg

OPTIUNI SUPLIMENTARE

 

Sistemul se bazeaza pe solutii sofisticate si upgradabile, cum ar fi integrarea unei plase de tantari culisante.

Este important sa stiti, ca pentru suprafetele vitrate mari, utilizarea unui sistem de umbrire este esentiala. Datorita colaborarii cu Schlotterer, va putem oferi solutii profesionale cu continut tehnic adecvat, in functie de nevoile Dvs!


 

Dotare standardAccesorii optionale