ROMA

RELAXATI-VA SI STAPANITI SOARELE!

Sistemul de umbrire Janko Ferestre by Roma ofera un serviciu vast, in cooperare cu specialistii, de la planuri pana la instalare, insotim si sprijinim nevoile clientilor nostri.

Produsele de umbrire Roma, fabricate in Germania, indeplinesc, de asemenea, cele mai inalte standarde. Dispozitivele inteligente de umbrire sunt accesorii esentiale ale stilului de viata modern si ale mediului de azi.

Sistemul de umbrire exterioara este cea mai eficienta si cea mai economica modalitate de a preveni supraincalzirea cladirilor. Jaluzelele si materialele textile actioneaza ca un sistem pasiv de racire vara si maresc capacitatea de izolare a ferestrelor si usilor iarna. Lumina soarelui este indreptata spre interior fara a incomoda privirea, pe tot parcursul anului. Ne protejeaza casa de privirile nedorite si reduc riscul de spargere.

Fiind elemente indispensabile ale sistemelor inteligente, produsele Roma joaca un rol important in locuintele contemporane, precum si in economisirea energiei.

image-roma-1.jpg

JALUZELE ROMA CDL – LAMELE CONFORT DESIGN

NOUTATE ABSOLUTA DIN GERMANIA

 

Sistemul este remarcabil din punct de vedere al designului, cu aspect minimal, este foarte stabil impotriva vantului si se potriveste perfect cu solutiile arhitecturale moderne, datorita stilului sau filigran.

In ceea ce priveste functia sa, ofera o inchidere asemanatoare unui obturator, cand este inchis si serveste ca jaluzea, cand este deschis. Datorita profilului lamelelor offsetate pe axa interioara, nu exista lumina deranjanta, astfel incat este mai putina poluare luminoasa in spatiul de locuit. Standardul ridicat consta in micile detalii, care in cazul modelului de baza, inseamna o solutie integrata care prevede carucior cu role, fiind echipata si cu functie anti-ridicare, anti-efractie.

Produsele sunt disponibile intr-o gama nelimitata de culori, mate si structurate. Nuantele de culoare a ferestrelor si a sistemelor de umbrire sunt aproape aceeasi, asigurand astfel armonie exterioara. Jaluzelele au un aspect unic. Efectul lamelelor speciale, periate sau mate, este irezistibil si senzual. Nu este de mirare ca produsul este castigator al premiilor Red Dot Design!

image-roma-2.jpg

UMBRIRE TEXTILA ZIPSCREEN

SOLUTIA DE AZI SI DE MAINE

 

Jaluzelele zipSCREEN creeaza o armonie perfecta cu usile si ferestrele oferite de Natural Homes. In functie de dimensiune si pozitie, se poate obtine o stabilitate impotriva vantului de pana la 120 km/h pe o suprafata de 18 m2, asigurand astfel un grad ridicat de protectie solara. Fatade transparente pot fi realizate pe suprafete mari, cu o umbrire motorizata exterioara, care se contopeste cu planul cladirii. Jucandu-ne cu materialul, incidenta si reglarea luminii pot fi variate de la o camera la alta. Materialul de umbrire este rezistent la razele UV, ignifug si face fata intemperiilor extreme.

Sistemul zipSCREEN este o alegere excelenta pentru usile si ferestrele Janko, deoarece culoarea produselor este aproape aceeasi. In ceea ce priveste aspectul exterior, are sistem de sine continuu, masiv, care poate fi instalat fara suruburi vizibile, folosind tehnologia zip. In functie de necesitatile clientului, se poate comanda optional cu iluminare LED, cu toc tencuibil sau vizibil sau cu cutie minimala patrata. Calitatea produsului este dovedita si de faptul ca a castigat prestigiosul Red Dot Design Award!