SCHLOTTERER

JOCUL LUMINILOR

Dispozitivele de umbrire inteligente sunt o parte esentiala a spatiilor de locuit si ale

Umbrirea exterioara este cea mai eficienta metoda in ceea ce priveste prevenirea supraincalzirii cladirilor.

Roletele si jaluzelele actioneaza vara ca niste sisteme de racire pasiva, iarna cresc capacitatea de izolare a ferestrelor si usilor. Directioneaza lumina solara valoroasa spre interior, pe tot parcursul anului, fara efectul de orbire. De asemenea, protejeaza impotriva privirilor nedorite si au rol antiefractie.

Sistemele inteligente de umbrire sunt elemente esentiale ale vietii actuale si nu pot lipsi nici din solutiile de protectie climatice si de conservare a energiei.

produse noi 2019

schlotterer-6.jpg

PERECHEA IDEALA

 

Este important sa stiti ca tamplaria nu poate fi separata de sistemul de umbrire, intregul proiect trebuie gestionat concomitent. Echipa noastra va ajuta la dezvoltarea jonctiunii, orice montaj se face dupa planuri bine stabilite. In acest fel nu sunteti nevoit sa apelati la mai multe firme pentru lucrar. De asemenea, exista posibilitatea instalarii lor in acelasi timp cu tamplaria. Poate insemna foarte mult faptul ca garantia este doar in mainile noastre, astfel nu trebuie sa aveti griji suplimentare.

Pentru noi satisfactia Dvs este pe primul loc, din acest motiv, va recomandam sa alegeti una dintre sistemele noastre premium pentru ferestrele premium, astfel incat casa Dvs sa fie in perfecta armonie cu nevoile Dvs pe termen lung.

xDSC_0375_vagott.JPG

LOCUINTA SIGURA

 

Usile si ferestrele pot deveni usor puncte vulnerabile in casa, dar cu ajutorul sistemelor noastre de umbrire inteligente, putem creste securitatea locuintei, datoritarezistentei aluminiului, precum si protectiei impotriva ridicarii, standard prevazute. Alternativele la functionarea rulourilornoastre sunt actionareacu motor electric, cu panglica, cu snur sau cu manivela.

Cu ajutorul automatizarii,  putem programa roletele noastre separat, astfel incat ferestrele noastre vor fi in siguranta chiar si in timpul unei furtuni neasteptate.

Toate jaluzelele si roletele pot fi dotate  cu plasa de insecte, oferind o protectie excelentaimpotriva oaspetilor nedoriti.

schlotterer.jpg

CE SA ALEG?

 

Merita sa optati pentru un sistem inteligent care asigura racire pasiva vara si imbunatateste valoarea de izolare a ferestrelor pe timpul iernii. Asigurati-va ca solutia aleasa directioneaza lumina spre interior, fara efect de orbire, crescand astfel confortul si performanta. Alegeti versiunea lamelelor care se potriveste scopului Dvs in functie de dimensiunea acesteia puteti alege intre variantele de 80 sau 92 mm, in ceea ce priveste forma aveti optiunea lamelelor „C”, a lamelelor indoite „Z” sau a lamelelor Retrolux premium,indoite asimetric. Optati pentru cutii tencuibile sau aparente, la care pot fi instalate plase de insecte culisante, tip rulou sau fixe.

DSC_1814_vagott.JPG

ODIHNA GARANTATA

 

Sistemele noastre Schlotterer sporesc senzatia de confort, in special in dormitoare, unde astfelasiguraumbrirea necesara. Pentru ca odihna sa fie netulburata, este nevoie de un control perfect al luminii, care este asigurat de designul sofisticat al rulourilor. In plus, acestea au o izolare fonica buna, deci eliminasi zgomotul.


Roletele optimizeaza echilibrul energetic pe tot parcursul anului, prin prevenirea supraincalzirii interioarelor vara si pastrarea caldurii in interior pe timpul iernii.

schlotterer-8.jpg

NEVOI SPECIFICE

 

Controlul este in mainile tale! Jaluzelele pot fi comandate cu comutator pe perete sau pot fi cu actionare cu motor prin telecomanda.

Elementele unui sistem de umbrire pot fi, de asemenea, elegante: alegeti o jaluzea care se potriveste casei Dvs, optati pentru cutii ascunse, pentru culori identice la sine si alte accesorii de design.