Visul devine realitate : Planificam si construim viitorul impreuna!

 

Doriti sa vedeti solutii inovatoare si sa creati ceva uimitor in arhitectura moderna?

Janko Ablak este partenerul Dvs. ideal!

Solutii profesionale, design atragator:  asta ofera echipa Janko designerilor, constructorilor si arhitectilor!
 

De ce sa ne alegeti pe noi?

CARE
ESTE PLUSUL NOSTRU?

Spre deosebire de alte companii, venim in sprijinul arhitectilor! Instalarea ferestrelor cu rupere punte termica, nu este o problema! Datorita cooperarii stranse, se pot evita erorile aparute in timpul montarii! Pe langa desenele tehnice, venim in ajutorul arhitectilor cu planuri si desene  complexe, schite cu/depsre noduri.

cad-block.jpg

Schite/Desene cu sectiuni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PREGATIREA

COMUNA A  PLANURILOR

Designul, prin prisma durabilitatii, confortului , sigurantei si echilibrului sunt valori imporatnte pentru noi. Acesta este motivul pentru care sustinem procesul de proiectare si oferim ajutor proiectantilor, arhitectilor, incepand de la proiectare, pana la predare!

ASIGURAREA

DATELOR TEHNICE

Pentru ca un arhitect sa poata crea ceva de durata, are nevoie de date tehnice exacte, de aceea oferim partenerilor nostri descrieri tehnice, instructiuni de montare, instructiuni de utilizare si intretinere, desene tehnice despre piesele componente sau chiar  date despre parametri finali ai tamplariei.

SIMPLU,

TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC

Economisiti timp si energie cu ajutorul nostru! La noi puteti obtine toate documentatiile si informatiile intr-un singur loc, chiar si pentru sistemele complexe, astfel incat nu trebuie sa va intrerupeti munca pentru a consulta cu producatorii de accesorii suplimentare. Daca aveti intrebari legate de umbrire, de palse  de insecte, de armonizarea sistemelor componente, contactati-ne cu incredere!

COOPERARE PROSPERA

IN ORICE PUNCT AL LUMII

Venim in sprijinul arhitectilor cu consultari permanente, pentru ca  rezultatul final sa corespunda cu adevarat nevoilor.  Colegii nostri profesionisti va ofera sprijinul care deschide perspective noi in proiectare!

SISTEME COMPLEXE,

SOLUTII PERSONALIZATE

Suntem o companie cu tehnici sofisticate, ultarmoderne, care pune pe primul loc solutiile unice, deci, puteti da frau liber imaginatiei! Este usor sa lucrezi cu sistemele noastre complexe inca de la inceputul  proiectarii, pentru ca oferim toate informatiile despre ferestre, usi, sisteme de umbrire, noduri.

GaRANTIE

PENTRU REZULTAT FINAL PERFECT

Janko Ablak inseamna usi si ferestre de calitate. Cu o experienta de peste 30 de ani si tehnologia moderna folosita, oferim arhitectilor rezultatul final asteptat. In toate cazurile puteti conta pe produse precise si de inalta calitate.

Solutia spectaculoasa este garantata!