LEMN NOBIL

TOT CE-I MAI BUN DIN NATURA

Calitatea superioara a lemnului, formele nelimitate si posibilitatile de finisaj sunt proprietati care transforma tamplaria in decoratiuni ale casei. Noi va aducem tot ce-i mai bun din natura, lucram exclusiv cu materiale selectate, care confera eleganta caminului Dvs, atat in interior, cat si in exterior.

Folosirea esentelor de lemn nobil este o pata de culoare si in trendul actual. Daca si Dvs sunteti adeptul solutiilor exclusive, optati pentru variante speciale, tamplarii placate cu lemn nobil, care transforma spatiul Dvs in experiente naturale si sentimentale, respectand cerintele caminului.

RECOMANDARE: Ajustati designul tamplariei la stilul mobilei sau altor accesorii de-a Dvs! Puteti opta pentru esente de lemn nobil la orice sistem cross, flat si duo flat, asadar aveti garantia efectului natural folosind orice solutie.

tolgy.jpg

STEJAR

 

Stejarul a fost numit Arborele Zeilor. Simbolizeaza respectul pentru stramosi si perseverenta neclintita. Stejarul este o materie prima foarte pretentioasa, cu un design placut din punct de vedere estetic. Este de esenta tare, dar totusi poate fi indoit la abur, densitatea sa este una ridicata printre speciile de lemn existente. Elementele realizate din acest material sunt robuste, pot servi mai multor generatii. Poate fi baituit si vopsit, dar in starea naturala, lacuit, este cel mai frumos. Datorita uscarii sale lente, conteaza cum si cat timp a fost uscat inainte de procesare. Are o rezistenta excelenta la lumina si la caldura.

eukaliptusz.jpg

EUCALIPT

 

Este un material excelent pentru fabricarea ferestrelor. Este usor de prelucrat si manevrat, este durabil. Ofera intotdeauna o calitate asemanatoare si proprietati identice, are suprafata garantat omogena, ceea ce o face o componenta populara a caselor moderne. Este un copac exotic. Cresterea sa este controlata de profesionisti in conditii stricte. Optional se poate prelucra si in varianta fara imbinari.

cseresznye.jpg

CIRES

 

Realizarea de mobilier din lemn de pom fructifer este o experienta unica. Materialul lemnos tanar are o culoare rosiatica frumoasa inca in stare proaspata, culoare care se intensifica cu timpul. Duritatea lemnului este moderata, fibra lemnului este foarte fina si uniforma. Se usuca repede si frumos, timp in care nu se deformeaza. Are rezistenta buna la lumina si la caldura. Este un material popular datorita frumusetii si netezimii esentei de lemn..

lusfenyo.jpg

MOLID

 

Culoarea sa este albicioasa, galben pal, este un material excelent pentru usi si ferestre de inalta calitate! Se poate prelucra fara imbinari sau imbinat in dinti, pentru ferestre, usi de intrare si usi de balcon. Materialul poate absorbi substanta de finisare a suprafetelor uniform, asigurand continuitatea culorii.

Lemn nobil - arinUsi culisante placate cu lemn nobil