USI

DESIGN & PROFESIONALISM LA CUB

Usile noastre de intrare ofera confort si siguranta maxima datorita structurii de lemn calitative si a sticlei termoizolante. Produsele noastre personalizate sunt concepute astfel incat sa imbine agitatia lumii exterioare cu linistea caminului Dvs.

Usile de intrare cu structura speciala sunt echipate cu garnituri multiple, balamale reglabile 3D, sistem Plug Tec, garnituri de etansare EPD, oferind o solutie masiva, robusta, izolanta termic si fonic, adecvata nevoilor individuale.

 
 
 

LEMN-ALUMINIU

PROFESIONISTUL IMACULAT

Solutiile noastre personalizate, fabricate dupa cerintele Dvs, sunt concepute astfel incat sa aduca in concordanta agitatia lumii exterioare cu linistea caminului.

Usile cu inchidere in plan, din gama de produse LEMN-ALUMINIU, sunt cartea de vizita a caminului Dvs, datorita aspectului armonios si caracteristicilor tehnice speciale.

Combinatia lemn-aluminiu ofera tot ce aveti nevoie pentru o usa de intrare. Disponibil in variantele cross si cross flat.

USI LEMN-ALUMINIU IN PLAN

 
 
 

LEMN BIG

O EXPERIENTA CAPTIVANTA

Cu formele sale atragatoare si structura solida, familia LEMN BIG este un element indispensabil pentru un camin linistit si calduros.

Datorita utilizarii de materiale de baza de inalta calitate si a unor solutii cu un grad ridicat de securitate, a unui pret rezonabil pentru solutii individuale, si-a castigat increderea clientilor. Ofera performante deosebite, avand o izolatie termica speciala. Ofera stabilitate datorita barierei de umiditate exterioare-interioare, astfel nu se deformeaza. Modelele unice frezate si diversele tipuri de sticla, creeaza combinatia perfecta intre designul exterior si cel interior.

Alegeti dintre variantele LEMN BIG 68, 80 si 92 mm in functie de nevoile Dvs!

USI IN PLAN DIN LEMN

ajto-4.jpg

RECOMANDARE

 

Pe langa structura de inalta calitate, acordam o atentie deosebita si elementelor de design exterior: oferim o gama larga de optiuni de culori, stil, materiale de baza si accesorii, astfel incat fiecare sa isi poata personaliza unul dintre cele mai importante elemente ale casei sale. Dati frau liber imaginatiei si combinati caracteristicile speciale, pentru ca musafirii Dvs sa ramana de la inceput cu gura cascata!

Daca sunteti in cautarea a ceva special, alegeti una dintre usile noastre de intrare placate cu lemn nobil!

 

ajto-2.jpg

STIL UNIC

 

Tocul usii de intrare poate fi echipat cu placaj de aluminiu, astfel cream un scut de protectie si un aspect unic. Cele doua suprafete pot fi complet diferite in ceea ce priveste finisajul. In plus, designul cu inchidere in plan exterior-interior sau doar exterior, precum si modelele speciale ale manerelor, accentueaza solutiile unice. Efectul este accentuat si cu ajutorul ornamentelor antichizate, de placarea cu lemn nobil si de diverse accesorii unice.

Indiferent de solutia pe care o alegeti, efectul este garantat!

ajto-8.jpg

PROFILE VARIATE

 

In functie de nevoile si mediul Dvs, oferim usi cu diverse profile: exterior aluminiu - interior lemn sau lemn exterior - interior. In timp ce aluminiul rezista la schimbarile meteo dure, frig si caldura, UV si zapada, lemnul din interior aduce armonie caminului, cu un aspect neschimbat, spre bucuria tuturor.

Un lucru este sigur: fiecare produs realizat este o capodopera, un sistem precis, o combinatie de materiale excelente.

ajto-9.jpg

UN CAMIN SIGUR

 

Usile moderne sunt echipate cu sisteme de inchidere de siguranta, pentru protectia impotriva efractiei si pentru o securitate sporita. Usile noastre sunt prevazute cu prag de trecere cu bariera termica, echipate cu garnitura dubla de cauciuc, contribuind la confortul unei case armonioase. Produsele noastre sunt realizate exclusiv din materiale selectate, de inalta calitate, fiind finisate in diverse culori, cu sau fara pigment.

Dotare standardAccesorii suplimentare