Fa alu lapajtó.jpg

USI LEMN-ALUMINIU IN PLAN

 

Usile lemn-aluminiu obtinute din combinatia lemnului calitativ cu aluminiul solid, sunt create pentru a avea o durata lunga de functionare si, totodata, sunt elemente estetice a casei Dvs. Stratul de bariera vapori prevazut pe ambele parti, precum si armatura metalica, asigura o functionare indelungata, in timp ce placarea interior-exterioara confera un design si aspect personalizat. Pe langa aspectul armonios al tamplariei de lemn-aluminiu, designul aparte, obtinut prin linii si forme frezate, fac posibila gasirea usii potrivite gustului Dvs.

USI CROSS FLAT IN PLAN

MASIV! SIGUR! Usile Cross Flat reprezinta varful categoriei de lux! Placarea exterioara cu aluminiu gri antracit si interiorul finisat cu bait, placat cu lemn nobil de stejar, incadreaza perfect aceste usi in atmosfera interioara.

Unicitatea usii este data de setul modern, compus din maner spatial la exterior si un mecanism de inchidere inovativ. Acesta ne permite sa iesim din casa pentru cateva clipe si sa ne putem intoarce in casa chiar si fara cheie. Descoperiti puterea coplesitoare a usilor Cross Flat!

Descrierea iconitelor

Fa_alu_keretbetetes_main_pic.JPG

USI LEMN-ALUMINIU CASETATE

 

Usile noastre in forma de casetate LEMN - ALUMINIU, combina aspectul modern si inovator al lumii exterioare cu seninatatea casei care emana caldura naturala. Datorita designului lor, se poate realiza o varietate interminabila de piese individuale. Combinatia de aluminiu si lemn face captivanta, dar despartind usi in plan sau alternand rotatia insertiei si a sticlei, puteti face usile sa para si mai unice.

USI CROSS Flat CASETATE

Usile noastre Cross Flat casetate reprezinta o calitate superioara pentru miez, atat datorita exteriorului robust din aluminiu, cat si panourilor din lemn nobil din stejarul interior. Aspectul sau extraordinar este asigurat de acoperirea mata de alu antracit si de capacul unic de glazura de stejar, care creeaza armonie si securitate in interior si in exterior.

Permiteti-mi sa va impresionez cu acest produs uimitor de calitate!

Descrierea iconitelor

Inapoi