DESPRE NOI

EXPERIENTA PROFESIONALA DE APROAPE DOUA DECENII

Ne-am infiintat compania in 2006 cu hotararea de a folosi cunostintele si experienta acumulata de-a lungul anilor, oferind produse si servicii de calitate clientilor nostri. Experienta profesionala de aproape doua decenii si angajamentul nostru neobosit, prezinta garantia pentru clientii nostri ca vor primi cele mai bune solutii posibile si concepte originale, creative. Viziunea noastra este sa indeplinim visele si ideile clientilor nostri, astfel ca acestea sa devina realitate, in toata Europa. Stilul unic ne defineste, toata munca noastra reflecta inovatie, creativitate, precum si inspiratie, lejeritate si culoare. Prin urmare, fiecare proiect realizat este o noua provocare pentru noi, pe care o finalizam cu succes.

Natural_Homes_Janko_pic1.jpg

EXPANSIUNE CONTINUA SI OFERTE INOVATIVE

 

Cu produsele noastre in continua expansiune, incercam sa oferim clientilor nostri cea mai buna solutie personalizata posibila. Scopul nostru este sa deservim o clientela variata si, in conformitate cu aceasta, ne extindem constant ofertele. Suntem incantati ca, in urma unei cooperari reusite din 2017, usile si ferestrele din lemn de la Janko Ablak sunt disponibile si in portofoliul noastru. Produsele Janko au tot ceea ce este de valoare pentru noi si clientii nostri: siguranta ridicata, unicitate inovatoare, si, desigur, estetica inegalabila. Pe langa usile si ferestrele din lemn si lemn-aluminiu Janko Ablak, suntem la dispozitia clientilor nostri si cu usi si ferestre din aluminiu, PVC, PVC-aluminiu, sisteme de umbrire, usi interioare, parchet si solutii WPC si Thermowood.

Natural_Homes_Janko_pic2.jpg

PARTENERIAT SINCER SI FIABIL

 

Ca partener al Janko Ablak, suntem onorati sa oferim clientilor nostri usi si ferestre din lemn de inalta calitate, indiferent daca este vorba de comercializare si montare profesionala in Romania sau in multe alte tari europene. Este extrem de important sa stabilim si sa mentinem un parteneriat bun cu producatorul, relatie care se bazeaza pe onestitate si incredere reciproca.

Natural_Homes_Janko_pic3.jpg

LA NOI CLIENTII SUNT CEI MAI IMPORTANTI

 

In centrul atentiei noastre se afla mereu clientul, motiv pentru care ne straduim sa raspundem pe deplin nevoilor acestora. Managementul calitatii este sarcina prioritara si responsabilitatea tuturor angajatilor companiei noastre. Urmam o politica de afaceri centrata pe oameni, nu pe principiul simplu de „a vinde si a uita”. Ne concentram mai degraba pe construirea de relatii pe termen lung, care sa ofere o gama completa de produse si servicii. Dupa efectuarea masuratorilor si a unei consilieri gratuite la fata locului, clientii nostri pot opta pentru solutia ideala, in functie de bugetul disponibil. Satisfactia clientilor nostri inseamna mai mult dacat orice pentru noi, deci garantam cel mai bun raport calitate-pret.