Újdonságok 2019

Az idei év slágerei 2019. március 1-től rendelhetőek és Magyarországon kizárólag
a Jankó Ablak bemutatótermeiben tekinthetőek meg elsőként!

Voro Putz - 90
Voro Putz - 90

Formailag és praktikusan is igazodik a vásárlói igényekhez a VORO vakolható redőnydobozainak új, továbbfejlesztett kialakítása. A VORO Putz dobozok az eddigi letörés mellett 90°-os, vízszintes szervizfedelű változatban is megvásárolhatóak. A fejlesztés egy további előnye, hogy a raffstore-ok és redőnyök tökéletesen kombinálhatók általa, a szemöldökök trükközés nélkül futtathatók egymással.

3D_Voro_Basis_Sicht_ohne_IGI.jpg
Voro Sicht - 90

A Schlotterer VORO Sicht család termékei 2019 márciusától már 90°-os letörésmentes dobozkivitelben is kaphatóak a MINIMÁL DESIGN szerelmesei számára.

colors.jpg
Retrolux 80D lamella

Három új, modern színnel is gazdagodott a Retrolux 80D lamella! 2019. március 1-től fényes közlekedésfehér (RAL 9016), fényes antracitszürke (RAL7016) és fényes szürke (DB703) ÚJ SZÍNEKBEN is rendelhető, elérhető a termék.

Továbbá az „Alusilber” (világosszürke a fonákja) lamellaszínt a nagy érdeklődés miatt a 9006-os fényes fehéralumínium színnel helyettesíti a gyártó (ennek fonákja is világosszürke).

motor.jpg
Új motor - JA Comfort

A Raffstore termékek egyszerűbb kezelése érdekében a JA Comfort és a JA Comfort 868 motorját is megújította a Schlotterer. Az alapmodellhez képest az új motor kb. 50%-kal gyorsabb, de lamella-fordításnál az alacsony fordulatszámnak köszönhetően a lamellák precíz szögbeállítását is lehetővé teszi. Továbbá a lassan induló motor fokozatosan gyorsul fel, majd a végálláshoz közeledve ismét lelassul és megáll. A felső végállást folyamatosan figyeli, és szükség szerint újraállítja, hogy a lamellacsomag mindig ugyanúgy álljon meg, soha ne lógjon ki a dobozból.